0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Bij Kinderdagverblijf Speel-Inn zijn de nooduitgangen aangepast.

Het Kinderdagverblijf heeft zijn ingang en nooduitgangen naar de buitenzijde van het gebouw verplaatst. Voorheen waren de ingang en nooduitgangen op het binnenplein van het complex in het Karel van Manderhof te Uithoorn gevestigd.
Bij een controle bleek dat het noodarmatuur niet op de juiste wijze was gepositioneerd, er werd in de verkeerde vluchtrichting gewezen. In opdracht van de gemeente zijn de aanpassingen aangebracht.

In navolging op de nieuwe regels voor fijnstof en omdat er kleine kinderen aanwezig zijn, heeft de Beij Elektra zeer zorgvuldig de benodigde gaten voor bevestiging geboord, de boormachine is voorzien van een stofzuiger.
In overleg met de leiding is  ruimte, voor ruimte de noodverlichting aangebracht. De keuze van de noodverlichting is met LED lichtbron zodat maar 1 maal per jaar de accu gecontroleerd behoefd te worden. De armaturen zijn voorzien van onderhangende aanwijs borden, omdat in dit complex meer noodverlichting is geplaatst, zijn de oude pictogrammen gebruikt om geen verwarring te krijgen.
De oude noodverlichting die naar de oude uitgangen verwijst, zijn weggenomen.
Het geheel is werkend opgeleverd.

aanpassing nooduitgangen

Boor is voorzien van een stofafzuiging

speel-inn1