0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is een ruim en breed geïnterpreteerd begrip

De Beij Elektra verstaat onder het begrip domotica alle gekoppelde en geïntegreerde technische voorzieningen, waarmee het comfort van wonen en werken wordt verbeterd. Van woningautomatisering, toegangscontrole, videotoezicht, multimediatoepassingen tot verlichtingsschakelingen en aanwezigheidssimulatie, bijna ieder systeem kan geïntegreerd worden. Domoticasystemen kunnen onzichtbaar worden geïntegreerd in de omgeving en kunnen worden gekoppeld met moderne tablets voor bediening en monitoring. Domotica toepassingen in de zakelijke omgeving hebben naast comfort en veiligheidsvergroting een verlaging van de expoitatiekosten tot doel. De Beij Elektra kan samen met u de wensen in kaart brengen en deze vertalen naar een passende oplossing.

De Beij Elektra is leverancier van e-domotica

e-domotica-logo-uitgesneden-groot

 

 

 

 

 

Domotica biedt veel voordelen

De nieuwste technologie op het gebied van wonen is domotica. Met domoticasystemen verdwijnen uw zorgen over uw verlichting, verwarming, beveiliging en nog veel meer! De domoticasystemen van De Beij Elektra zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in uw huis of pand.

Wat is domotica?

Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven (bron: Wikipedia). Domotica houdt kort gezegd dus in, het aantrekkelijker en comfortabeler maken van wonen en leven in uw huis of pand.

De voorwaarden van De Beij Elektra

De Beij Elektra past domotica toe bij particulieren en bedrijven. Hierbij worden twee belangrijke voorwaarden gehanteerd:

  • De aanpassingen leiden tot een groter comfort.
  • De aanpassingen dragen bij aan een grotere duurzaamheid.

De mogelijkheden en voordelen

Op verschillende manieren kan gebruik gemaakt worden van domoticasystemen. U kunt hierbij denken aan verlichting die aan gaat als u de kamer binnenloopt, zonneschermen die automatisch uit gaan als de zon schijnt of een alarmsysteem. Maar ook een paniekknop voor ouderen is mogelijk. Domotica van De Beij Elektra maakt het niet alleen comfortabeler voor ouderen maar zorgt er ook voor dat ze langer op zichzelf kunnen wonen.

Domotica kent veel voordelen:

  • Duurzaamheid
  • U bepaalt waar verwarming en afkoeling nodig is. Het systeem geeft tevens aan wat u verbruikt. Hierdoor kunt u met één druk op de knop zien waarop u kan besparen.
  • Comfort
  • Met uw mobiel of bedieningspaneel heeft u controle over het hele huis of pand.
  • Controle op afstand
  • U kunt overal uw huis of pand beheren en controleren. Zo kunt u binnenkomen in een verwarmde en verlichte omgeving met het gebruik van uw smartphone. Of controleren of u alles heeft uitgezet.

De mogelijkheden met domotica zijn ongelooflijk groot en zijn volledig aan te passen aan uw wensen. De Beij Elektra kijkt graag met u naar de mogelijkheden.