0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

KDO D2 ZAALKAMPIOEN!
De meiden moesten zaterdag om 18.00 uur aantreden tegen en in Nieuwegein, het een na laatste team uit de poule. Je zou zeggen: dat moet te doen zijn. Maar: onderschat nooit een tegenstander! Spanning voor deze wedstrijd was wat minder aanwezig dan vorige week, maar bij vertrek vanaf het dorp waren er toch lichte spanningen en een enkel bleek gezichtje te bespeuren. Zou het dan eindelijk gebeuren vandaag? Na diverse seizoenen een toch ook prachtige tweede plaats te hebben veroverd, werd het nu echt tijd voor het kampioenschap. De meiden waren er meer dan klaar voor. Nadat het eindelijk gelukt was alle speelsters, de coach, de trainers en dan ook nog alle ouders, broertjes en zusjes in de auto’s te proppen, konden we op weg naar Nieuwegein.

De KDO meiden pakten de wedstrijd gelijk goed op en binnen mum van tijd stonden ze met 0-3 voor. De spanningen die er nog waren zag je van de smalle schouders vallen en er kon vrij uit gehandbald gaan worden. De meiden konden elkaar goed vinden en we hebben prachtige aanvallen, breaks en zelfs een mooi ingeschoten penalty gezien van de KDO meiden. Fay keepte de sterren van de hemel en presteerde het zelfs alle ballen van Nieuwegein voor de rust te keren. Ruststand 0-9!!! Redelijk ontspannen kon er in de rust geluisterd worden naar Silvia, Simon en Maxime. Tips: gewoon lekker handballen en genieten! Nou, dat is gelukt.

Alhoewel de tweede helft Nieuwegein met man en macht probeerde de KDO machine te stoppen lukte dit niet, gezien de prachtige goals die gemaakt werden door de meiden, al dan niet individueel, dan wel in mooi samenspel. Er werden trucs uit de hoge hoed getoverd, de cirkel werd mooi vrijgespeeld en kansen prachtig afgemaakt. De meiden hadden behalve het doel om te winnen nog een doel. Een doel die ze zichzelf hadden opgelegd: in ieder geval 22 goals scoren om de meeste doelpunten van alle teams aan de eindstreep te halen na afsluiting van dit zaalseizoen. Nadat de scheidsrechter het laatste fluitsignaal gegeven had stond er een eindstand van 3-23 op het bord. Twee doelen bereikt dus!

De meiden vlogen elkaar in de armen en na uitreiking van de bloemen,
weer prachtig gemaakt door Christa Snoek, en medailles door het bestuur werd het tijd voor de teamfoto.
Na het douchen naar de kantine waar meerdere malen het wel bekende “We are the champions” van Queen moest klinken omdat de meiden nog niet klaar waren, kwamen er nog meer cadeaus op tafel. Een taart van Bakkerij  Versteeg door Simon gebakken, lekkers en leuks van Chantall en Maxime en niet te vergeten de prachtige oranje vesten met jullie namen erop bedrukt door A&MProducties uit de Kwakel, van sponsor
De Beij Elektra. Het kon niet op! Een polonaise kon dan ook niet ontbreken en het feest was compleet!

 

Met 11 gewonnen wedstrijden, 4 keer een gelijkspel en geen enkele wedstrijd verloren zijn jullie terecht eerste! Famke, Fay, Fleur, Lindsay, Minke, Roos, Senza en Yara: prima gedaan en bedankt voor een mooi seizoen! Wij hebben van jullie genoten!