0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

De Beij Elektra is leverancier en installateur van diverse merken laadpalen voor alle elektrische auto’s en of andere elektrische voertuigen. Dit kunnen laadstations zijn voor wandmontage of laadpalen die op de grond worden geplaatst. Eventuele graafwerkzaamheden hiervoor zijn voor ons geen probleem. Uiteraard kunnen wij ook een eventuele uitbreiding en/of verzwaring van de groepenkast realiseren.

laadpaal laadstationLaadpunten elektrische auto

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (150-500 km). Hiervoor moet uw auto wel een oplaadpunt hebben. De Beij Elektra plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar.

Waarom een oplaadpunt?

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. De Beij Elektra biedt ze aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf. De oplaadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

De service van De Beij Elektra

De Beij Elektra levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kan De Beij Elektra de jaarlijkse controle van de beveiliging voor u verzorgen.

De voornaamste voordelen van onze oplaadpunten zijn:

  • Het is duurzaam
  • Opladen gaat snel
  • Verschillend assortiment
  • Lagere kosten dan benzine