0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

In een bestaand appartementen complex is de algemene verlichting met LED aangepast.

Op verzoek van de VVE is er  een aanbieding gemaakt voor het vervangen van de bestaande verlichting.

De bestaande verlichting brand voor een groot deel in de algemene ruimtes, de Beij Elektra heeft geadviseerd om de huidige verlichting aan te passen door gebruik te maken van nieuwe armaturen voorzien van LED. Daar waar voldoende daglicht aanwezig is zijn er armaturen toegepast welke zijn voorzien van een schemerschakelaar en bewegingssensor zodat de verlichting alleen brandt bij duisternis en beweging, dit draagt tevens bij aan een lagere energierekening.

Uiteraard is er ook aan de veiligheid gedacht, niet alleen de noodverlichting is nagezien op een juiste werking ook enkele van de nieuw geplaatste armaturen zijn voorzien van een hoofdfunctie/noodfunctie.

+/- 2 jaar geleden heeft de Beij Elektra het eerste gebouw voorzien van nieuwe LED armaturen, tevredenheid alom bij deze bewoners heeft er voor gezorgd dat ook de andere woontoren door ons is voorzien van nieuwe LED armaturen. De controle van de noodverlichting zijn meteen meegepakt zodat de bewoners weer veilig een jaar verder kunnen met de juiste verlichting.

 

 

 VVE1         

 

Installatie led spotlights in particuliere woning Amsterdam Centrum

In opdracht van interieuradviesburo Casa Feliz te Amstelveen heeft de Beij Elektra een lichtplan uitgevoerd in een appartement in Amsterdam Centrum. In het kader van duurzaamheid is er gekozen voor dimbare ledverlichting, daar ledlampen 90% minder energie verbruiken dan halogeenspots! Ook de kleurtemperatuur (warmwit 2700 K) is met goede spots tegenwoordig niet te onderscheiden van gangbare verlichting en geeft een sfeervol geheel.
casa feliz casa feliz1
www.casafeliz-interieur.nl

Bij een klant in Amsterdam is de verlichting nagekeken welke een paar jaar geleden was aangebracht door een andere installateur. Wat we ontdekte was een levensgevaarlijke situatie!

Het armatuur was geschikt voor 35W halogeenverlichting, er is gebruikt gemaakt van 50W halogeenverlichting wat een veel hogere temperatuur heeft! Op de foto’s is te duidelijk te zien wat het gevolg hiervan is geweest. De armaturen zijn door de hitte zo vervormd dat de lampen er niet meer uit konden. De verlichting was gemonteerd in een gipsplafond met daarboven hout en riet dus zeer brandgevaarlijk!!
Het mag een wonder heten dat hier niets is gebeurt! Laat u vakkundig adviseren door Uw duurzame installateur over welke mogelijkheden er tegenwoordig zijn met duurzame LED verlichting als vervanger voor de traditionele verlichting.

De energierekening gaat ook nog eens flink omlaag, waardoor je je investering snel terugverdiend.

led led1