0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Meterkast aanpassen en installeren

De elektricien van De Beij elektra Uithoorn is leverancier en installateur van diverse soorten en merken meterkast en groepenkasten. Alle groepenkasten zijn gecertificeerd conform de NEN1010.

de Beij elektricien geeft keurmerken af voor uw meterkast installatie.

de Beij geeft keurmerken af voor uw meterkast installatie.

Onze elektriciens kunnen u een passend advies bieden over de installatiemogelijkheden en eventuele uitbreidingen conform de huidige richtlijnen. De standaard groepenkasten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Door slechte verbindingen in de groepenkast kan er brand ontstaan. Laat één keer per jaar uw groepenkast keuren en nazien zodat u de kans op problemen voorkomt!

De Beij Elektra kan voor u de installatie keuren en nazien, voor het maken van een afspraak met een van onze elektriciens kunt u contact met ons op nemen, we helpen u graag!

De Beij Elektra is een elektro technisch installatiebureau in Uithoorn dat al meer dan 85 jaar het juiste contact is voor al uw diensten en werkzaamheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Uw Duurzame Installateur is een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch- en totaal installateurs. Wij hebben met elkaar gemeen dat we naast het traditionele installatiewerk specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing.