0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

De Mitsubishi Outlander PHEV optimaal opladen

De Mitsubishi Outlander wilt u snel opladen. In een stopcontact duurt dit al gauw 6 uur, maar met een oplaadpunt doet u het in iets meer dan 3 uur. Bij De Beij Elektra komt u alles te weten over oplaadpunten, de specificaties van de Mitsubishi Outlander PHEV en wat klanten ervaren.

Hoe kan u het beste de Mitsubishi opladen? Via stopcontact of oplaadpunt?

Het opladen van een elektrische auto kan via een stopcontact of een oplaadpunt. Het laden via een stopcontact is gemakkelijker, maar hier zitten een aantal nadelen aan:

  • Opladen duurt ongeveer 6 uur.
  • Er wordt niet maximaal geladen.
  • Kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact.

Veilig en snel opladen doet u met een oplaadpunt. Het laadpunt wordt hierbij op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor is uw Mitsubishi Outlander PHEV binnen 3 uur opgeladen!

De voordelen van een oplaadpunt door De Beij Elektra

De oplaadpunten zijn van verschillende hooggewaardeerde merken uit verschillende prijsklassen. De installatie en levering worden verzorgd en u heeft de oplaadpaal binnen een paar uur voor uw deur staan. Verder worden de aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. U heeft al een oplaadpunt voor € 795,- excl. btw en plaatsingskosten!
De voordelen van de oplaadpunten van De Beij Elektra op een rijtje:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt op eigen- of op gemeentelijke grond?

Een oplaadpunt is gemakkelijk te plaatsen op eigen grond en gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u oplaadpunten plaatsen op bijvoorbeeld uw oprit. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er zijn steeds meer laadpunten te vinden in grote steden.

Ervaringen van onze klanten

De familie Boer kocht een Mitsubishi Outlander PHEV en liet De Beij Elektra hun laadpaal plaatsen. Mevrouw de Boer: “Toen we onze Mitsubishi hadden gekocht werd er aangeraden om op te laden via een oplaadpunt. We gingen toen de verschillende opties bekijken. De flyers van De Beij Elektra vielen ons het meeste op. We hebben gekozen voor een oplaadpunt op onze oprit. Het oplaadpunt was snel geplaatst en alles werd netjes weggewerkt. We hebben ook gekozen voor het onderhoud bij De Beij Elektra!”

Waarom een Mitsubishi Outlander PHEV?

Ten eerste betaalt u geen motorrijtuigenbelasting en aanschafbelasting. Ten tweede heeft de Mitsubishi een zeer lage CO2-uitstoot, hierdoor heeft hij een lagere bijtelling

De Mitsubishi heeft een onafgebroken vierwielaandrijving. Dit komt doordat de twee elektromotoren alle vier de wielen aandrijven. Elk van deze elektromotoren hebben een vermogen van 60 kW. Verder heeft de wagen een 2,0-liter benzinemotor met een vermogen van 85 kW (116 pk). De benzinetank heeft een inhoud van 45 liter. Het systeem krijgt energie door een 300 volt lithium-ion accupakket welke een vermogen heeft van 11,2 kWh. Hiermee kan u 60 km volledig elektrisch rijden. De CO2 uitstoot bedraagt ongeveer 45 gram. De actieradius is met een volle tank en opgeladen accu ruim 800 kilometer.