0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

MONTEUR ELEKTROTECHNIEK

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektromonteur. Je verricht afwisselende werkzaamheden bij onze klanten op verschillende locaties. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van installaties. Ook ben je goed in het opsporen en verhelpen van storingen.

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kan leren.

En:

  • Part-time werken is mogelijk
  • Een onderhandelbaar salaris
  • Goed gereedschap
  • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een leuk en gezellig team

Wie ben jij?

Uiteraard heb je een opleiding in de elektrotechniek. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je bent flexibel en klantgericht. Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B.

Wie zijn wij:

De Beij Elektra is een elektro technisch installatiebureau in De Kwakel dat al meer dan 85 jaar het juiste contact is voor al uw diensten en werkzaamheden. Binnen Nederland en tot ver over de grens werkt De Beij Elektra met het team van professionele medewerkers aan verschillende projecten.

Wij houden van innovatie, duurzame oplossingen en gaan graag mee met de tijd. Wij werken voor particulieren, woning- corporaties, ouderenzorg, multinationals en aannemingsbedrijven.

Kom jij bij ons werken?

Ben jij degene die we zoeken? Vul dan je naam, emailadres en telefoonnummer in op onderstaand contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nog vragen? Neem contact op met Driek de Beij via naar 0297-561386 of stuur een mail naar driek@debeij.nl.