0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Noodstroomvoorzieningen zijn redders in nood en kunnen vaak onmisbaar zijn. Heeft u al nagedacht over de mogelijkheden die een extra stroomvoorziening in geval van nood u kan bieden? De Beij Elektra adviseert u graag.

Noodstroomvoorzieningen: waarom eigenlijk?

Een noodaggregaat kan heel goed van pas komen als de stroom uitvalt. Dat gebeurt helaas met enige regelmaat: soms zit een straat zonder stroom, soms een hele wijk. In een woning is dat vervelend; in een bedrijf kan het funest zijn. Sommige bedrijfsprocessen mogen niet onderbroken worden en het is belangrijk dat gegevens altijd bewaard kunnen blijven. Een stroomaggregaat voor noodgevallen kan u deze extra zekerheid geven. Zo heeft u altijd stroom, ook als de spanning is weggevallen. Daarnaast vormt een noodstroomvoorziening een bescherming voor netwerken en apparaten als er, bijvoorbeeld door blikseminslag, veranderingen optreden in de stroomvoorziening. De energietoevoer blijft daardoor altijd stabiel, waardoor bedrijfsprocessen (fabricage, data-uitwisseling, verbindingen) altijd in stand blijven en niet vervuild worden. Een noodaggregaat is een eenmalige investering die u later goed van pas kan komen.

De diensten van De Beij Elektra

Bij De Beij Elektra kunt u een noodstroomvoorziening aanschaffen. Vervolgens kan het aggregaat aangesloten en geïnstalleerd worden. Koopt u bij De Beij Elektra, dan kunnen we de noodstroomvoorziening controleren. Zo weet u altijd zeker dat u goed voorzien bent van stroom, ook in geval van nood.

Milieubewustheid

Omdat u goed voorbereid bent op eventuele onderbrekingen van de spanning of verstoringen daarin, denkt u verstandig en anticiperend. Uw bedrijf hoeft bij stroomuitval niet gered te worden door minder groene oplossingen, als u een duurzame noodvoorziening van De Beij Elektra aanschaft. Zo vermijdt u hoge kosten voor uzelf, maar ook een hoge belasting voor het milieu. Bovendien creëert u hiermee extra zekerheid. U weet dat uw bedrijf altijd stabiel en sterk is en uw klanten weten dit ook. De Beij Elektra draagt daar graag op een groene manier een steentje aan bij.

Bent u overtuigd van het nut van noodstroomvoorzieningen? De Beij Elektra kan u advies geven, uw noodstroomvoorziening installeren en regelmatig controleren.