0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

De Beij Elektra Bv de elektrotechnisch installateur in Uithoorn en omstreken gaat zich nog meer profileren als specialist op het gebied van noodverlichting. Het bedrijf heeft zich aangesloten bij De Noodverlichtingspecialist. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch installateurs die naast het traditionele installatiewerk gespecialiseerd zijn in veilig en eerlijk onderhoud van noodverlichting.

Noodverlichting zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers van bedrijven in geval van calamiteiten veilig en snel het pand kunnen verlaten. Eigenaren van gebouwen en werkgevers zijn ervoor verantwoordelijk dat de noodverlichtingsinstallatie betrouwbaar is. Jaarlijks moet deze worden gecontroleerd. “Wij kunnen vakkundige ondersteuning bieden bij die verplichting”, vertelt directeur Driek de Beij van De Beij Elektra Bv. “We maken een noodverlichtingsplan, zorgen voor aanleg of aanpassing van de installatie en controleren deze jaarlijks volgens de ISO 79-norm. Kortom: we nemen de zorgen geheel uit handen. Onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid.”

Levens redden Aandacht voor noodverlichting is geen overbodige luxe, vindt Driek de Beij. “Veel ondernemers zien het als een last. Maar wanneer ze niet aan de verplichtingen voldoen, kunnen ze een boete krijgen. Bovendien kunnen ze problemen krijgen met hun verzekeraar wanneer na een calamiteit blijkt dat ze niet aan hun zorgplicht hebben voldaan. En bovenal: noodverlichting kan levens redden. Wij helpen om de installatie in uitstekende conditie te houden.”

Over De Beij Elektra Bv De Beij Elektra Bv is actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten, variërend van gebouwen in de utiliteit, woningbouw tot industrie. Opdrachtgevers kunnen het bedrijf inschakelen voor licht en kracht installaties, domotica, warmte kracht oplossingen, noodstroom voorzieningen, technische zorgoplossingen, onderhoud en keuringen technische installaties, databekabeling, camera bewaking en woningbouw . De dienstverlening omvat het gehele traject: van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Uithoorn, 19-10-2015

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer D. de Beij, directeur van De Beij Elektra Bv, telefoon 0297-561386.

www.debeij.nl voorling 56, 1424 RS De Kwakel.