0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Is de verlichting bij u ook aan onderhoud of vervanging toe? Wij kunnen nu het onderhoud of de vervanging voor u doen. Nu het rustiger is in de bedrijven heeft u ook minimaal overlast.
Als u nu overstapt op LED-verlichting bent u ook meteen klaar voor de nieuwe regels die gaan gelden de komende jaren, zoals verplicht LED-verlichitng op kantoren en Energielabel C in 2023. 

Nu het toch wat rustiger is in de bedrijven, is dit een mooie gelegenheid voor het onderhoud of de vervanging door LED-verlichting.

Wij bieden een speciaal tarief voor het onderhoud of de overstap naar LED. Wilt u gebruik maken van dit speciale aanbod, neemt u dan contact met ons op via elektra@debeij.nl of bel ons op 0297-561386. 

LED-verlichting bepaalt in grote mate de sfeer en de uitstraling van uw kantoor of bedrijf. We maken daarbij gebruik van automatische regelingen zoals dimmers, daglichtregeling, afwezigheidsschakeling, enzovoorts, om te zorgen voor extra energiebesparing.

Met tot 50.000 branduren is het niet meer nodig om jaarlijks de lichtbronnen te vervangen. U bespaart hiermee aanzienlijk op de vervangingskosten.