0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Op verzoek van de bewoners (VvE) zijn in het complex aan de Schans diverse verbeteringen aangebracht waaronder een  intercom systeem, de toegang en de verlichting.

In dit complex zat de entree aan de Amstelzijde dit was een tussenverdieping en hier was geen mogelijkheid om met de lift te komen, aan ons de vraag hier een oplossing voor te verzorgen.

Wij hebben aangeboden zowel hier als op de begane grond een entree met bellentableau te maken en de brievenbussen te verplaatsen (na overleg met de PTT) naar de begane grond.
In overleg met de bewonerscommissie is dit uitgevoerd met de volgende verbeteringen, er zijn 2 bellen tableaus geplaatst die beide de hier aanwezige deur bedienen via de intercom.

Op de begane grond is een elektrische deurautomaat geplaatst die lokaal bediend kan worden en via de intercom, in de hal is een elleboogschakelaar geplaatst en aan de buitenzijde is een kaartlezer geplaatst voor de bediening, per bewoner zijn een aantal tags geleverd voor de bediening.

De gehele intercominstallatie is vervangen door een moderne tweedraads bus installatie van Vercoma met kleuren beeld toestellen type TEKNA en bij sommige bewoners een extra bel dit op individueel verzoek.

Gelijktijdig zijn de trappenhuizen opgeknapt en is er nieuwe duurzame verlichting aangebracht. Voor de verlichting is LED gekozen armaturen PROLIMIA PRODISCK LED 14 Watt maximaal, een deel is met nood accu uitgevoerd en een aantal met bewegingssensor zodat de verlichting niet onnodig brand.
schans1
Het geheel is tot tevredenheid van de bewoners opgeleverd.