0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Wist u dat u voor het beste rendement 1x per jaar uw zonnepanelen moet laten reinigen. Wij kunnen de panelen komen schoonmaken.
En als we er toch zijn, controleren we meteen de bedrading en aansluiting voor u. Wij blijven hierbij op afstand (buiten) en houden ons uiteraard aan de voorschriften van het RIVM.

We reinigen de panelen en voeren een controle uit op de meterkast. Voor particuliere klanten hanteren wij een vanafprijs van €65,-. Wij bepalen de definitieve prijs van de reiniging nadat u ons een foto heeft gestuurd van de panelen. Dan kunnen wij bepalen hoeveel panelen het zijn, welk soort en op welke manier we ze het best voor u kunnen reinigen.

Voor het beste rendement moet u uw zonnepanelen 1x per jaar laten reinigen. Zo loopt de opbrengst van uw panelen niet terug en u verlengt tevens de levensduur van de zonnepanelen. Voorbeelden van vervuiling zijn: vogeluitwerpselen, mos, zand, fijnstof, roet en kerosine.

Wij maken ook bedrijfsinstallaties schoon, wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van dit speciale aanbod, neemt u dan contact met ons op via elektra@debeij.nl of bel ons op 0297-561386.