0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Het opladen van de Renault Zoe

Het opladen van de Renault Zoe kunt u doen via het stopcontact of via een oplaadpunt. Wilt u uw Renault Zoe snel opladen dan is een oplaadpunt noodzakelijk. Bij De Beij Elektra kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Renault Zoe

Hoe kunt u het beste opladen? Met een stopcontact of met een oplaadpunt?

Het opladen via een oplaadpunt is een stuk sneller dan het laden via een stopcontact. De Renault Zoe heeft u opgeladen in 2 uur. Met een stopcontact duurt dit meer dan 9 uur. Tevens is het veiliger om op te laden met een oplaadpunt. Bij het opladen via een stopcontact is er een verhoogde kans op brand en smeltrisico van uw stopcontact.
Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij aan om te laden via een oplaadpunt.

Het opladen van uw Renault Zoe op gemeentelijke grond

Een oplaadpunt thuis laten plaatsen is anders voor iemand uit een grote stad. Toch is dit geen probleem. De overheid en de gemeenten stimuleren elektrisch rijden. Er zijn veel openbare oplaadpunten beschikbaar in grote steden zoals Eindhoven, Amsterdam en Alkmaar. Mocht u toch een oplaadpunt dichterbij uw huis willen, dan kunt u een verzoek indienen voor een openbaar oplaadpunt. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van uw gemeente.

De voordelen van het opladen bij De Beij Elektra

De Beij Elektra maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd, en voor €795,- excl. btw en plaatsingskosten heeft u al een oplaadpunt.

De voordelen bij De Beij Elektra:

  • Goedkope laadpalen
  • Veel keuze
  • Vlotte service
  • Advies op maat

De controle van de aardschakelaar

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die De Beij Elektra graag verleent aan u.

De Renault Zoe

De Renault ZOE is een betaalbare elektrische auto. Deze elektrische auto is stil en ontzettend duurzaam. De Zoe stoot geen CO2 uit. Hierdoor heeft ze een lagere bijtelling, betaalt u geen motorrijtuigenbelasting en geen aanschafbelasting.
De Renault Zoe kent een synchroonmotor met een vermogen van 88 pk. De aandrijving zit voorin en de auto kent een topsnelheid van 135 km/u. In 13,5 seconden trekt ze op van 0 naar 100 km/u. De maximale actieradius bedraagt 210 kilometer. Maar er wordt aangeraden om rekening te houden met 150 kilometer. De Renault Zoe is dus een echte stadsauto. Ideaal voor de kleinere afstanden.

Ervaringen van onze klanten

Het gezin van der Loo besloot een Renault Zoe aan te schaffen en een oplaadpunt te laten plaatsen via De Beij Elektra. Meneer van der Loo: “De Renault Zoe is ideaal voor de kleinere afstanden, het is een mooie auto met een ongelofelijk duurzaam vermogen. We besloten een oplaadpunt aan te schaffen van De Beij Elektra, doordat een kennis van ons vertelde over het bedrijf. We zijn blij met zijn advies. Het oplaadpunt stond snel op de stoep en was klaar om te gebruiken. Onze dank is groot!”

Laat uw oplaadpunt voor de Renault Zoe nu installeren!

De oplaadpunten van De Beij Elektra zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw oplaadpunt installeren!