0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Eind 2010 was de Uithoornse Wieler Tour Club (UWTC) afdeling BMX, op zoek naar vier hoofdsponsoren om zich voor een termijn van drie jaar aan de club te verbinden. De toen 7-jarige Max de Beij trok de stoute schoenen aan en vroeg aan De Beij Elektra of zij UWTC wilde gaan sponseren. In het voorjaar van 2011 gingen de ruim 140 tellende leden van UWTC van start met het nieuwe clubshirt met daarop het logo van De Beij Elektra.

Inmiddels was het BMX virus van Max overgeslagen op zijn jongere broer Jur de Beij. Inmiddels rijden de jongens alle wedstrijden van de Noord Holland Cup (6x) en de BMX West Competitie (8x). Tijdens deze wedstrijden rijden ze in Schagen, Langedijk, Heiloo, Velsen, Bussum, Zoetermeer en natuurlijk op de thuisbaan in Uithoorn. Omdat deze wedstrijden succesvol worden verreden, starten zij inmiddels ook landelijk in de top Competitie. In deze competitie strijden de allerbeste BMX ‘ers van heel nederland tegen elkaar en middels deze wedstrijden hebben Max de Beij (10) en Jur de Beij zich in 2013 gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap in Heiloo en is Jur de Beij ook uitgekomen voor Nederland tijdens het Europees Kampioenschap in Dessel (B).

De leden van UWTC trainen 2x per week met als doel om zich te kwalificeren voor het NK te Haaksbergen op 5 en 6 juli 2014 en voor het WK welke dit jaar verreden gaat worden van 23-27 juli 2014 in Ahoy te Rotterdam. Voor de komende drie jaar is De Beij Elektra weer een van de hoofdsponsoren van UWTC en daar is de club heel erg blij mee. De jongens zullen hun stinkende best doen, ze hebben immers een naam ‘De Beij Elektra’ hoog te houden!