0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Het beste oplaadpunt voor de Volvo V60 Plug-in Hybride

Een vast oplaadpunt in plaats van een stopcontact is onmisbaar om de Volvo V60 Plug-in hybride in ongeveer 3 uur te kunnen opladen. De Beij Elektra helpt u met het snel en goedkoop installeren van de best verkozen oplaadpaal voor de Volvo V60 Hybride. Hierbij zorgt een van onze installateurs voor een netjes aan uw meterkast gekoppelde en mooi weggewerkte stroomvoorziening. Lees meer over enkele belangrijke afwegingen bij de aanschaf van een oplaadpaal en hoe verschillende klanten een oplaadpunt voor de Volvo V60 ervaren.

De voordelen van een Volvo V60 oplaadpunt via De Beij Elektra

De Beij Elektra legt u laadpalen voor van verschillende merken en fabrikanten in verschillende prijsklassen. Daarbij geven we u vrijblijvend advies over de beste keuze op basis van uw wensen. De Beij Elektra verzorgt de levering en installatie van het oplaadpunt voor uw Volvo V60 Plug-in Hybride. Wij leveren de laadpaal gebruiksklaar op, inclusief de benodigde aanpassingen aan uw groepenkast, het leggen van voedingskabels en het netjes wegwerken. Daarna zorgen we voor een voordelig jaarlijks service abonnement. Vanaf € 795 excl. btw en plaatsingskosten heeft u al een oplaadpunt voor de toekomst!

Bij een oplaadpunt via De Beij Elektra krijgt u:

  • het gehele assortiment laadpalen gedemonstreerd
  • vrijblijvend advies over de beste keuze
  • de beste oplossing binnen uw budget
  • een snelle en nette installatie
  • een goede nazorg

Overweging: uw Volvo Hybride opladen via een stopcontact of laadpaal?

Opladen kan met een normaal stopcontact en een oplaadpunt. Een stopcontact lijkt op het eerste oog het gemakkelijkst. Hier zitten alleen een aantal nadelen aan. Het opladen duurt erg lang en het stopcontact kan het op lange termijn niet aan. Een standaard stopcontact levert maximaal 3,6 kWh. De Volvo heeft de maximale laadstroom ingesteld op ongeveer 60% van de capaciteit van het stopcontact (10 A). Dit om overbelasting en dus brand- en smeltrisico van het stopcontact te voorkomen. Dit verhoogt de veiligheid maar het opladen duurt wel 6 uur.

De veiligheid van een oplaadpunt

Om veiliger en sneller te laden is het verstandig om een daarvoor bestemd oplaadpunt te laten plaatsen. Een laadpunt wordt op een aparte groep geplaatst. Deze is ontworpen om lange tijd maximaal vermogen te geven. Hierdoor kunt u veilig uw auto met 3,6 kWh opladen, waardoor uw Volvo V60 Hybride in iets meer dan 3 uur is opgeladen!

Een oplaadpunt op eigen- of op gemeentelijke grond?

Met een eigen oprit kunt u het oplaadpunt laten plaatsen voor de deur. Woont u in een grote stad zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Ook geen probleem. Er worden steeds meer openbare laadpalen geplaatst. Mocht u toch een oplaadpunt in de buurt willen dan kan u bij de gemeente een verzoek indienen.

Jaarlijkse service check van uw laadpaal

De aardschakelaar dient elk jaar gecontroleerd te worden, De Beij Elektra doet dit graag voor u. U kunt de oplaadpunt service elk moment afsluiten. U ontvangt dan een jaarlijkse check.

Ervaringen van onze klanten

De familie Lok bestelde recent een Volvo V60 hybride en liet De Beij Elektra hun laadpaal plaatsen. De heer Lok geeft aan “We hadden onze keuze op de Volvo V60 hybride laten vallen en oriënteerden ons toen op de mogelijkheden van een oplaadpunt. Op het internet vonden we enkele aanbieders en we namen contact met De Beij Elektra. Het laadpunt was in een paar uur geplaatst. Aan onze stoep en stoppenkast is niets meer te zien. We hadden een vriendelijke installateur welke ons na 2 dagen opbelde of alles naar behoren werkte. Kortom; we zijn zeer tevreden!”

Waarom een Volvo V60 Hybride aanschaffen?

De Volvo V60 heeft dankzij zijn minimale CO2-uitstoot een lagere bijtelling, u betaalt geen motorrijtuigenbelasting en geen aanschafbelasting.

De Volvo maakt gebruik van een D5-motor. Dit is een automaat met 6 versnellingen die 215 pk bij 4000 toeren per minuut produceert. De elektromotor maakt gebruik van een lithium-ion accupakket, deze levert 11,2 kWh op.
Met de Volvo gaat u van 0 naar 100 km/u in 6,1 seconden, rijdt u van 50 naar 80 km/u in 2,2 seconden en van 80 naar 120 km/u in 5 seconden. De topsnelheid van de Volvo bedraagt 230 km/u. In de brandstoftank is er ruimte voor 45 liter. Als u fatsoenlijk rijdt en uw accu’s volledig opgeladen zijn heeft de Volvo een actieradius van 900 kilometer.
De CO2 uitstoot bedraagt ongeveer 48 gram. De kosten van één oplaadbeurt bedragen tegen een gemiddeld tarief van de energiemaatschappijen van € 0,22 per kWh ongeveer € 2,50. Volgens Volvo rijders op verschillende fora rijdt u tussen de 4,5 km en 4,75 km per kWh.
Dus voor minder dan 5 cent rijdt u 1 kilometer!

Informeer direct over het beste laadpunt voor uw hybride Volvo V60

Bent u geïnteresseerd om op korte termijn voordelig een laadpaal te laten plaatsen? De Beij Elektra informeert u graag over de beste keuze.