0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Minder belasting betalen én een lagere energierekening

Een lagere energierekening én minder inkomsten- en vennootschapsbelasting voor bedrijven. Dat kan met zonnepanelen. Daarnaast bent u ook nog eens minder afhankelijk van de grillen van de grote energieleveranciers. U wekt uw eigen energie op: stil, schoon en duurzaam. Via een draadloos systeem kunt u op ieder moment op uw telefoon of tablet aflezen wat uw zonnepanelen opbrengen. Laat uw dak voor u werken!

Fiscaal voordeel

de overheid beloont ondernemers die investeren in energiebesparende technieken of duurzame energie. daardoor betaalt u uiteindelijk zelf maar een klein deel van de daadwerkelijke investering. in gunstige gevallen heeft u uw investering binnen vier jaar terugverdiend. U kunt namelijk een beroep doen op de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (Kia) en de verhoogde Energie InvesteringsAftrek (EIA).

Voor grotere projecten kunt u een beroep doen op de sde+ subsidie. erg interessant voor uw be- drijf!

met zonnepanelen maakt u gebruik van een gratis en onuitputtelijke bron van energie. U zit dus nooit zonder stroom. sterker nog: u wordt uw eigen energieleveran- cier van groene stroom die u meteen kunt verbruiken, zonder dat u dat terugziet op uw energierekening. de elektriciteit die u niet gebruikt, gaat terug het net in. U krijgt hiervoor een vergoeding van uw elektriciteits- bedrijf. Wilt u geen last hebben van de prijsstijgingen begin nu met het opwekken van uw eigen stroom. Duurzaam én betaalbaar.

Zonne-energie is schone energie, zonder negatieve effecten op mens en milieu. Wilt u echt bijdragen aan een duurzame samenleving, dan is zonne-energie een uitstekende keuze. Voor uzelf én voor de volgende generaties. U geeft uw bedrijf bovendien een groen ge- zicht: u laat uw medewerkers, klanten en relaties zien dat u uw verantwoordelijkheid neemt. de CO2-voet- afdruk van uw bedrijf zal

Uw dak beschermt tegen weer en wind, maar biedt eigen- lijk verder geen rendement. dat kan anders! benut de oppervlakte optimaal door deze van zonnepanelen te voorzien. Zonnepanelen zijn de laatste jaren fors in prijs gedaald. Dankzij technologische ontwikkelingen bieden ze een steeds hogere opbrengst. Zo wordt uw dak een productiemiddel dat een zeer aantrekkelijk rendement afnemen door het plaatsen van zonnepanelen.

Laat klanten en relaties zien dat u uw verantwoordelijkheid neemt

 

Download de Brochure »