0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Uw Nissan Leaf opladen

De Nissan Leaf is volledig elektrisch. U moet dus wel opladen. Maar hoe gaat u dat doen? De Beij Elektra vertelt u alles over de oplaadpunten, specificaties en ervaringen van klanten. Hierdoor kunt u weloverwogen een keuze maken over hoe u uw Nissan Leaf gaat opladen.

Wat wordt aangeraden? Laden via stopcontact of oplaadpunt?

De Beij Elektra raadt laden via een oplaadpunt aan. Laden via een stopcontact brengt namelijk een aantal risico’s met zich mee. Het opladen duurt 10 uur, de Nissan wordt niet maximaal opgeladen en er is een kans op het smelten van uw stopcontact.
Het opladen met een oplaadpunt zorgt ervoor dat u in 6 uur klaar bent met opladen, er wordt maximaal geladen en er is geen risico op het smelten van uw stopcontact. Veilig en snel opladen doet u dus met een oplaadpunt.

Uw Nissan Leaf opladen met een oplaadpunt van De Beij Elektra

Wij leveren meer dan alleen een oplaadpunt. De Beij Elektra maakt aanpassingen aan uw groepenkast, legt voedingskabels en werkt alles fatsoenlijk voor u weg. Wij bieden u een ruim assortiment van oplaadpunten en luisteren naar uw wensen en behoeften. Binnen een paar uur heeft u deze gebruiksklaar staan. U hoeft niet meer naar uw oplaadpunt om te kijken en voor € 795,- excl. btw en plaatsingskosten heeft u al een oplaadpunt!

De voordelen op een rijtje:

  • Goedkoop
  • Ruim assortiment
  • Snel
  • Vrijblijvend advies

Voor de veiligheid is het noodzakelijk dat de aardschakelaar elk jaar gecontroleerd wordt. De Beij Elektra doet dit graag voor u. U kunt deze service elk moment afsluiten.

Waar gaat u uw Nissan Leaf opladen? Thuis of in de stad?

U kunt uw auto natuurlijk thuis opladen. Maar in een grote stad als Amsterdam wordt dit lastig. Wanneer u een oplaadpunt in uw buurt wilt kunt u een verzoek indienen bij de gemeente voor een openbaar oplaadpunt op gemeentelijke grond. De overheid en de gemeenten stimuleren elektrisch rijden en er zijn veel openbare oplaadpunten beschikbaar.

Ervaringen van onze klanten

Meneer Kroot kocht een Nissan Leaf en liet De Beij Elektra zijn oplaadpunt plaatsen. Meneer Kroot: “Ik kocht mijn Nissan Leaf en ging direct opzoek naar een installateur met ervaring op het gebied van oplaadpunten. Ik kwam toen terecht bij De Beij Elektra. Dit was voor mij de perfecte match. Ik heb per slot van rekening een duurzame auto gekocht en kon geen betere installateur bedenken die zo bezig is met duurzaamheid en groen. Ik ben erg blij!”

Wat is zo bijzonder aan de Nissan Leaf?

Nissan is altijd bezig met het verbeteren van haar elektrische auto’s. De Nissan Leaf is hier een voorbeeld van. Het is de meest verkochte elektrische auto in de wereld. Deze volledige elektrische bolide heeft geen CO2-uitstoot. Hierdoor heeft de wagen een lagere bijtelling en betaalt u geen motorrijtuigenbelasting en aanschafbelasting.

Duurzaamheid en stilte, daar staat de Nissan Leaf voor. De auto is volledig elektrisch waardoor het niks uitstoot. Er wordt gebruik gemaakt van een gelamineerde lithium-ion batterij. Het aantal pk is 109 en de auto kent een topsnelheid van 145 km/u. Tevens rijdt u in 11 seconden 100 km/u. De actieradius ligt rond de 200 kilometer. De Nissan Leaf is dus een ideale auto voor de kortere afstanden.

Installeer nu uw oplaadpunt voor de Nissan Leaf

Opladen gaat sneller, gemakkelijker en veiliger via een oplaadpunt van De Beij Elektra. Waar wacht u op? Neem nu contact op met De Beij Elektra voor meer informatie of de plaatsing.