0297 - 56 13 86 elektra@debeij.nl

Werken en leren

Vacatures

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gekwalificeerd personeel met passie voor het vak. U kunt Uw CV voorzien van motivatie sturen naar elektra@debeij.nl dan nemen wij contact met u op.


De Beij Elektra is een wereldwijd opererend installatiebedrijf.
Onze zeer gewaardeerde klanten bestaan uit: particulieren, woning- corporaties, ouderenzorg (comfort installateur), multinationals en aannemingsbedrijven.
Onze werkzaamheden omvatten woningen, utiliteitsbouw (geen nieuwbouw), warmte-krachtkoppelingen, noodstroom- en data installaties.

Kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn op zoek naar een:


VACATURE: ALLROUND MONTEUR ELEKTROTECHNIEK

U beschikt over MBO (niveau 3) werk- en denkniveau, rijbewijs B, VCA diploma en bent te typeren als zelfstandig, stressbestendig, teamplayer en flexibel ten aanzien van werktijden.


VACATURE: HULPMONTEUR ELEKTROTECHNIEK

U heeft VMBO niveau 2 afgerond, rijbewijs B en een VCA diploma. U bent samen met een collega verantwoordelijk voor de uit te voeren elektrotechnische werkzaamheden.

Wij bieden een zelfstandige, zeer uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een prettige, informele werksfeer met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties kunnen aangemeld worden door te bellen
naar 0297-561386 of door te e-mailen naar elektra@debeij.nl t.a.v. Dhr. H. de Beij

www.debeij.nl

Advertentie personeel


Wij bieden stageplaatsen aan om jong talent de kans te geven zich te oriënteren in het vak van elektrotechniek. Het geleerde kan direct in de praktijk worden toegepast onder begeleiding van onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Tevens is er de mogelijkheid om na de stage bij ons verder te leren in het BBL traject.

De Beij Elektra is een erkend en gecertificeerd leerbedrijf door Kenteq. Bij ons kun je ook werken en leren.

Voor de aanvraag van een stageplaats kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen aan elektra@debeij.nl